2
CAT
Iniciar sessió
c
Atenció telefònica 93 737 64 01
2
0
Està desenvolupant una app i necessita les condicions d'ús?
Té dubtes amb els avisos legals que ha de tenir la seva app?

Redacció textes legals i termes i condicions per a apps

El nostre equip, format per advocats i enginyers amb àmplia experiència en aquest àmbit, redactarn els “termes i condicions d'ús” de la seva aplicació per a protegir-lo respecte les diferents normatives aplicables i per a oferir les garanties corresponents als usuaris que descarreguin l'aplicació.
Avís legal
h
Política de privaditat
h
Cookies
h
Condicions d'ús de l'aplicatiu
h
Propietat intel·lectual i industrial
h
Responsabilitat
h
Regulació de la publicitat
h
Normativa de consumidors i usuaris
h
Assessorament especializat
h
Si vol que li realitzem un pressupost a mida per a redactar les condicions d'una app no dubti en completar aquest formulari i li enviarem un pressupost personalitzat sense compromís:
La comunicació enviada quedarà incorporada als sistemes d’informació de PymeLegal, S.L. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per atendre la seva sol.licitud. Mitjançant la indicació de les seves dades i de conformitat amb el que s’estableix a l’article 6 de la L.O.P.D. vostè atorga consentiment inequívoc a PymeLegal, S.L. perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l’apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i, si s’escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, tot indicant les seves dades personals a PymeLegal, S.L., al domicili C/Pau Claris, 156 3º 1ª 08009 Barcelona.
SOL·LICITAR PRESSUPOST
Subscriguis al nostre newsletter
X
Atenció telefònica
93 737 64 01