2
CAT
Iniciar sessió
c
Atenció telefònica 93 737 64 01
2
0
Qui som
2013
2014
2015
2016
2017
 

Empresa de protecció de dades

PymeLegal va ser constituïda al 2013 per enginyers informàtics en col·laboració d'advocats especialistes en noves tecnologies amb l'objectiu de buscar una solució de qualitat que oferiria un servei per al compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades i LSSICE a pimes, autònoms i comunitats de propietaris a preus ajustats sense renunciar a la qualitat ni a la falta de seguiment en la implantació de les mesures necessàries.

LOPD y LSSICE

Al 2014 llança la plataforma cloud que a través de formularis personalitzats recaven informació de l'empresa/comunitat, inscriuen els fitxers a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, generen tota la documentació personalitzada i instruccions per a l'aplicació i manteniment de la LOPD i LSSICE.

Serveis legals online

Durant aquest any PymeLegal es consolida amb el seu servei a client final i marques blanques millorant la plataforma en base al feedback dels col·laboradors i als canvis normatius tancant l'any amb més de 90 acords de col·laboració i uns 400 clients finals.
Al 2016 la incorporació del servei de registre de marques obre la porta al canvi, de software per a la LOPD a Plataforma de serveis legals online.

Un canvi amb un clar objectiu, convertir-se en la plataforma per al compliment de normatives legals de referència oferint serveis online de qualitat i assessorament personalitzat a tots els clients.

PymeLegal veu reconegut el seu treball i innovació al ser seleccionada pel prestigiós bufet CuatreCasas pel seu programa d’startups legals CuatreCasas Acelera.
2017 comença amb el programa CuatreCasas Acelera en marxa, sessions formatives, mentoring, análisis de resultats,... i seguim creixent, ja son prop de 200 partners a tota Espanya que confien en la nostra plataforma.

El segon semestre de 2017 el nostre equip està treballant en l’adaptació de la plataforma al Reglament UE 2016/679 en matèria de protecció de dades (RGPD) a l’espera de l’aprovació de la ‘nova’ LOPD a nivel Estatal.
Consultor protecció de dades
Jaume Feliu
Co-fundador / CEO
Enginyer Informàtic i consultor en matèria de privacitat i noves tecnologies des de fa més de 10 anys.
Advocats protecció de dades
Auris advocats
Partner
Auris Advocats és una firma jove creada per un grup d'advocats especialistes en dret de les Noves Tecnologies.
Presentació corporativa
DESCARREGAR
Protecció de Dades – LSSICE
Consulti les nostres tarifes per contractar el servei online d'adaptació i/o auditoria a la protecció de dades.
X
Atenció telefònica
93 737 64 01