2
CAT
Iniciar sessió
c
Atenció telefònica 93 737 64 01
2
0

Servei de recuperació de dominis

El domini és un dels principals actius de tot negoci. Permet tenir presència a internet, potenciar la marca així com oferir un canal de comunicació i captació de clients.
Si el seu negoci s’ha vist perjudicat per un registre de domini per part d’un tercer o simplement vol obrir una via de recuperació d’un domini ja registrat, posi’s en contacte amb nosaltres i l’assessorarem sobre les opcions que té al seu abast.

Com puc recuperar el meu domini?

W
Negociació i compra
Realització de les gestions necessàries per a contactar amb el titular, negociar amb ell i arribar a un acord per a la venda del domini.
Q
Requeriment
Enviament i seguiment d’una carta de requeriment formal del domini posant de manifest que disposem dels drets de propietat industrial.
s
Resolució de controvèrsies
Procediment administratiu davant l’organisme acreditat que constitueix una solució eficaç al registre abusiu i a la utilització de mala fe.

Recuperi el seu domini amb PymeLegal.

Comptem amb un bufet d’advocats especialitzats en noves tecnologies que l’assessorarà i tramitarà la recuperació del seu domini.
Sol·liciti informació sense compromís
Té vostè interès legítim sobre el nom? És titular de la marca?
h
Si
h
No
Dades de contacte
La comunicació enviada quedarà incorporada als sistemes d’informació de PymeLegal, S.L. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per atendre la seva sol.licitud. Mitjançant la indicació de les seves dades i de conformitat amb el que s’estableix a l’article 6 de la L.O.P.D. vostè atorga consentiment inequívoc a PymeLegal, S.L. perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l’apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i, si s’escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, tot indicant les seves dades personals a PymeLegal, S.L., al domicili C/Pau Claris, 156 3º 1ª 08009 Barcelona.
ENVIAR


X
Atenció telefònica
93 737 64 01